Weten of Sportvision Boutique dé plek voor jou is?

Ben jij op zoek naar fitness in Geleen? En ben jij op zoek naar een plek om jouw doel te behalen, wat je doel ook is? Dan is Sportvision Boutique Geleen dé fitnessclub voor jou!

Persoonlijk advies op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct te besluiten of Sportvision Boutique de juiste plek is voor jou. Daarom helpen wij jou graag met persoonlijk advies op maat. Doe direct onderstaande test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een persoonlijk advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.Fitnessclub Sportvision Boutique in Geleen is dé plek om jouw persoonlijke doelstelling te behalen. Bij Sportvision Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Sportvasten; fitter, slanker en gezonder

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame &ls...

Lees meer

September Challenge

Elk jaar in september organiseren wij weer een gratis Challenge voor onze Sportvision Boutique leden. Wat houdt deze Chall...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.