September Challenge

Elk jaar in september organiseren wij weer een gratis Challenge voor onze Sportvision Boutique leden. Wat houdt deze Challenge in? 30 dagen sporten onder begeleiding van personal trainers inclusief voedingsschema’s. Tijdens deze 30 dagen heb je maar 3 ‘escape’- dagen die jou vrijstelling geven van de training. Elke dag een ander soort training: van boksen tot indoor cycling. Bereik jouw doelen met alle verschillende soorten trainingen die wij je bieden!

Interesse of gewoon benieuwd?

Interesse om na de zomer weer snel back in shape te komen met de challenge? Of gewoon op zoek naar meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


 

Sportvasten; fitter, slanker en gezonder

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame &ls...

Lees meer

September Challenge

Elk jaar in september organiseren wij weer een gratis Challenge voor onze Sportvision Boutique leden. Wat houdt deze Chall...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.