Sportvasten; fitter, slanker en gezonder

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt fitter, vitaler, slanker en gezonder binnen een kort tijdsbestek! 

De sportvastenkuur begint met drie afbouwdagen, waarin je specifieke aanpassingen gaat doen in je voeding. Hierna ga je tot drie dagen sapvasten. In de daarop volgende vier dagen ga je je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Gedurende de kuur ga je iedere dag, op een bepaalde intensiteit sporten. Wil jij ook de ‘switch’ maken? Vraag hieronder direct meer informatie aan!

Ja, ik wil de switch maken!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!


 

Sportvasten; fitter, slanker en gezonder

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame &ls...

Lees meer

September Challenge

Elk jaar in september organiseren wij weer een gratis Challenge voor onze Sportvision Boutique leden. Wat houdt deze Chall...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.